Gidso

Topicus Overheid

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk; na drie jaar TOP verdwijnt de naam. Het platform blijft uiteraard bestaan, in een nieuw jasje met extra functionaliteit. Door de toevoeging van producten als Portaal, Signaleren en Routeren gaan we verder dan een Regie- en zorgadministratiesysteem. We verbinden het ‘voorliggend veld’ van de zorgprofessionals en de sociale dienstverlening van de gemeenten met als doel (kwetsbare) mensen de regie over hun leven terug te geven.

Gepubliceerd op: September 11, 2018

Bij Gidso staat 'verbinden en samenwerken' voorop! Met oplossingen die onze inwoners verder helpen, nu en in de toekomst. Als maatschappelijk partner biedt Topicus met Gidso een totaaloplossing, een integraal systeem voor de zorgketen, gecombineerd met betrokken Topicanen die u bijstaan tijdens het gehele traject. 


Niet alleen een nieuwe naam, ook een nieuwe look!

 Het nieuwe Gidso inlogsherm


 


De volledige productlijn van Gidso bestaat uit:

 

Zorgt voor een gedegen ondersteuningsplan en een compleet klantbeeld.


 Betrekt burgers bij hun eigen ondersteuningsplan.

 Automatiseert en controleert de declaratiestroom.Een aantal belangrijke (of praktische) data:

  • Op 3 oktober gaat TOP over in Gidso.
  • Van 17 september tot 2 oktober worden gebruikers via een melding bij het inloggen via een clickable demo op de hoogte gesteld van de verandering. Meer informatie over de vernieuwingen kun je vanaf maandag 17 september vinden optopicusoverheid.nl/gidso
  • Op 17 september gaat het regiesysteem live op regie.gidso-acceptatie.nl. De oude URL acceptatie.topicusoverheid.nl blijft voorlopig actief en leidt je naar de nieuwe URL.
  • Vanaf 1 oktober vindt u alle informatie over Gidso op onze nieuwe website Gidso.nl
  • Op 10 oktober zijn we aanwezig op het congres Overheid 360°, Standnummer 01.1 op de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je aan en we spreken elkaar daar!


Heb je vragen over Gidso of wat deze vernieuwingen voor jouw gemeente (kunnen) betekenen? Neem dan contact met ons op via info@topicusoverheid.nl of bel met 0570-767 347.