Van ICT leverancier naar maatschappelijk partner

Topicus Overheid

Iedere gemeente wil gelukkige inwoners. Gezinnen zonder problemen, gezond en tevreden. Dat maakt niet alleen de gemeente een fijnere plek om te wonen, het scheelt ook kosten. Topicus geeft gemeenten de technologie waarmee ze actief kunnen bijdragen aan dat geluk. We ondersteunen als maatschappelijk partner gemeenten, instellingen, wijkteams en de burger om het leven van alle Nederlanders beter en eenvoudiger maken.

Gepubliceerd op: Juli 27, 2018

Een nieuwe rol, een nieuwe naam; TOP wordt Gidso.


 

Gidso is de GIDS voor het SOciaal domein, voor zowel burgers, professionals als gemeenten. 

Een gids als naslagwerk; waar moet ik zijn waarvoor, welke hulpverleners zijn actief bij een gezin, welke (voorliggende) voorzieningen zijn er beschikbaar, welke problemen spelen er in een wijk etc. Maar ook een gids in de vorm van een leider, die richting geeft en hulp biedt waar nodig. Een gids die burgers in staat stelt op eigen kracht de juiste hulp te vinden voor hun vraag, die professionals helpt hun werk te overzien en te organiseren en een gids die gemeenten handvaten geeft voor te vormen beleid. Met Gidso kan je makkelijk en veilig informatie vinden en delen.


Gidso helpt gemeenten om haar inwoners de hulp te bieden die ze nodig hebben. Met de focus op de mens en met krachtige technologie als middel; de beste zorg en ondersteuning voor de burger en zo min mogelijk uitgaven.


Gidso automatiseert administratieve processen en versterkt samenwerking binnen het gehele domein, voor efficiĆ«nte en effectieve zorg.


Gidso biedt inzicht in zorgvragen van burgers, helpt prioriteren, faciliteert optimale samenwerking tussen gemeente, professionals en burgers en zorgt voor efficiĆ«nte administratie en verantwoording.TOP wordt Gidso. Maatschappelijk betrokken, innovatief en verbindend.