Gemeenten die al werken met Gidso

Gidso wordt inmiddels bij ruim 78 gemeenten succesvol ingezet, uiteenlopend van groot tot klein en verspreid over heel Nederland. Voor allen geldt dat de dienstverlening draait om het welzijn van de burgers. Door hen centraal te stellen kan je als gemeente ondersteuning op maat bieden.

Wil je weten hoe onze systemen, van Regie tot Inzicht, het dagelijks proces van gemeenten en de samenwerking ondersteunen vanuit de behoefte van de burgers? Lees hieronder de ervaringen van gemeente Twenterand en gemeente Zwartewaterland.

Ervaringen uit gemeente Twenterand

Frank Herik, Informatiestrateeg

In oktober 2018 lanceerde Topicus Overheid officieel Gidso als opvolger van Topicus Overheid Platform (TOP). In een interviewserie praten we met een aantal ervaringsdeskundigen bij gemeenten. Deze aflevering komt Frank Herik van de gemeente Twenterand aan het woord die bijdroeg aan de ontwikkeling van Gidso Regie in samenwerking met Topicus.

Ervaringen uit gemeente Zwartewaterland

Erna Last, Beleidsmedewerker Jeugdzorg

Door preventief te werk te gaan en in een vroegtijdig stadium te signaleren wordt grotere schade voorkomen. De gemeente Zwartewaterland gebruikt IT voor preventie. Erna Last vertelt hoe ze de link legt tussen beleid en uitvoering en hoe Gidso Inzicht haar ondersteunt bij het monitoren en voorspellen binnen Jeugdzorg.

Vragen?
Neem contact op

Neem contact met ons op